• کلینیک سلامت بیمارستان چناران روزهای شنبه وسه شنبه از ساعت 8الی 13برای مراجعین ارائه خدمات می نماید

سوپروایزر اموزشی

مـــرضیه شکفته مطلق

سوپروایزر اموزشی

ShekoftehM1[at]mums.ac.ir

تلفن تماس:46123001داخلی165

شرح وظایف و فعالیت ها:

•  كمك وهمفكري در طرح و برنامه ريزي برنامه هاي جديد آموزشي و همچنين بررسي برنامه هاي آموزشي قبلي.
  • هماهنگي و سرپرستي نمودن كليه فعاليتهاي آموزشي بيمارستان.
  • كمك در ارزشيابي برنامه هاي آموزشي از نظر مؤثر بودن برنامه هاي تدريسي وامكانات بكاربرده شده.
  • سرپرستي وتدريس در كلاسها.
  • فراهم آوردن كتب وجزوه مقاله هاي مختلف جهت مراجعه به مطالب گفته شده.
  • كمك و راهنمائي كادر پرستاري در فعاليتهاي آموزشي.
  • آگاهي از ساير برنامه هاي آموزشي بيمارستان و هماهنگ نمودن برنامه آموزشي خدمات پرستاري.
  • كمك به رئيس خدمات پرستاري ويا جانشين نامبرده در تشكيل اداره جلسات وكميته هاي مختلف پرستاري.
  • شركت در جلسات مختلف پرستاري بيمارستان.
  • بدست آوردن اطلاعات لازم در مورد سيمينارها ، دوره هاي آموزشي مختلف وساير فعاليتهاي آموزشي .

• نگهداري رئوس مطالب برنامه هاي تدريس ، و داشتن آماري از تمام برنامه هاي آموزشي و دادن گزارش .

• كمك در برنامه هاي تحقيقاتي براي پيشرفت در مراقبتهاي بيمار.
  • كمك در سرپرستي و مديريت بيمارستان جهت آشنايي با مشكلات پرستاري در سطح مديريت.
  • راهنمايي و معرفي پرسنل جديد الورود به بخشهاي مختلف بيمارستان.
  • تهيه صورتجلسات و اطلاع رساني به موقع پيرامون زمان و نحوه برگزاري جلسات تعريف شده بيمارستان .