برگزاری کمیته پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان چناران، کمیته پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا به همت واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، در تاریخ 21 تیر 1404 برگزار شد.
در این نشست، راهکارهای اجرایی برای کاهش بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا ، همچنین کنترل و پیشگیری از این بیماری ها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و برنامههای عملیاتی برای ارتقاء سطح سلامت جامعه تدوین شد.
مهندس دقتی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه بیماری های شبکه بهداشت و درمان چناران ، در این جلسه بر لزوم آموزش همگانی در زمینه بهداشت فردی و تغذیه سالم تأکید کرد و خواستار همکاری بین بخشی برای اجرای دقیق برنامههای نظارتی و آموزشی شد. وی همچنین افزود: «پیشگیری، اولین و مهمترین گام در کنترل بیماریهاست و با مشارکت فعال مردم و مسئولین، میتوان از بروز بسیاری از بیماریهای قابل پیشگیری جلوگیری کرد.»
در ادامه ، برنامههای آینده در خصوص غربالگری، واکسیناسیون، نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، و اقدامات بهداشتی در اماکن عمومی تشریح شد.