نظارت گسترده بازرسان بهداشت محیط در طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان چناران ، مسئول واحد سلامت محیط و کار اعلام کرد: از تاریخ ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا تاریخ 15 فروردین 1404 بازرسان بهداشت محیط بهصورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی کردند. در این مدت، 2600 مورد بازرسی، 230 اخطار، 1200 کیلوگرم معدوم سازی مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته، وهمچنین 3 مورد پلمپ تخلف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد.
مهندس کامل گفت: این اقدامات در راستای تأمین سلامت عمومی و اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان انجام شده است.

