شبکه بهداشت ودرمان چناران با توجه به شروع هفته سلامت (7-1 اردیبهشت ماه96) واهمیت تغذیه سالم در گروههای هدف اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم در دوگروه رابطین وهمکاران نمود.
دکتر رجب پور مدیر شبکه بهداشت ودرمان گفت: هدف از برگزاری این جشنواره غذای سالم با رویکرد آموزشی وجریان سازی فرهنگی میباشد تا این رویداد فرصت مغتنمی برای ظرفیت سازی تولید محصولات غذایی سالم در جامعه باشد.
مدیر شبکه بهداشت ودرمان اظهار داشت : که الگوی نادرست مصرف مواد غذایی ،عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد وبرای جلوگیری از این عوارض می توان سفره خانواده را با انتخاب صحیح الگوی غذایی ، سلامت آنان را تضمین کرد .
هدف از برگزاری جشنواره غذا ترویج فرهنگ غذایی سالم وسوق دادن ذائقه ها به سمت غذاهای ایرانی می باشد .
در پایان در هر گروه به سه نفر از برترین ها که توسط هیئت داوران بخاطر رعایت اصول تغذیه سالم را در مواد غذایی خود بکار برده و انتخاب شدند ، جوایزی اهداء گردید .

