برگزاری جشنواره غذای سالم در شبکه بهداشت و درمان چناران
به مناسبت روز جهانی غذا باهدف بهبود تغذیه و ارتقاء میزان آگاهی جامعه و فرهنگ سازی برای مصرف مواد غذایی باکیفیت بالا جشنواره غذا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت چناران ، در این برنامه که شنبه 6 آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار شد در ابتدا دکتر یعقوب مظفری مدیر شبکه بهداشت چناران ، در خصوص اهمیت تغذیه صحیح و پیام روز جهانی غذا نکاتی را بیان کرد :سازمان جهانی بهداشت، به منظور انتخاب صحیح و سالم مواد غذایی راهنماهای غذایی را بهعنوان یک ابزار مناسب و قابل فهم برای آموزش تغذیه مردم جامعه ارائه کرده است.
همچنین معین حسین آبادی کارشناس تغذیه نیز بیان کرد : راهنماهای غذایی بهعنوان یک ابزار آموزشی با پیشنهاد راهکار مناسب برای کمک به انتخاب درست مواد غذایی و درنهایت اصلاح رفتارهای غذایی میتواند به بالا بردن سطح سلامت و همچنین کاهش هزینه های ناشی از بیماریهای مزمن مرتبط با تغذیه کمک نماید. راهنماهای غذایی با در نظر گرفتن تفاوتهای فردی، متناسب بافرهنگ، عادات و ترجیحات غذایی و سواد تغذیهای اقشار مختلف جامعه به حفظ تعادل و تأمین نیازهای تغذیهای کمک کند.

